Plaça Miquel de Palol núm. 3, local 3A 17005 de Girona

Truqui ara: +34 618 32 88 57

INici -
Sobre mi

Sobre mi

Sobre mi

El que em fa qualificada

Benvinguts a la meva pàgina web. Sóc Anna Pagès Cadena, una advocada apassionada i compromesa en oferir serveis legals de qualitat. Amb anys d’experiència en el camp del dret, la meva missió és proporcionar una representació legal excel·lent i solucions jurídiques efectives per als meus clients.

Attractive young lawyer in office Business woman and lawyers discussing contract papers with brass s

La meva dedicació al dret s’ha basat en una comprensió profunda de les necessitats dels meus clients i en la cerca constant de la justícia. M’he especialitzat en diversos àmbits legals, incloent-hi el dret civil, dret de família i dret laboral. Cada cas és únic per a mi, i treballo incansablement per defensar els drets i interessos dels meus clients.

Lawyer or judge work in the office.

Més enllà del meu compromís professional, em considero una persona accessible i propera. Entenc que enfrontar-se a qüestions legals pot ser complicat i estressant. És per això que em dedico a establir una comunicació clara i oberta amb els meus clients, assegurant-me que es sentin informats i confiats en cada pas del procés legal.

Us convido a explorar més a fons els meus serveis i experiència a través d’aquesta pàgina. Si teniu qüestions legals o necessiteu assistència, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. Estic aquí per ajudar-vos a navegar pel món complex del dret amb èxit i tranquil·litat.”

 

Currículum

(1999-2004) –

Llicenciada en Dret per la UdG 

La meva passió per la llei va començar a la Universitat de Girona, on vaig obtenir la meva llicenciatura en Dret. Aquesta sòlida base acadèmica ha estat fonamental per a la meva carrera legal.

(2004-2006) –

Llicenciada en Criminologia per la UdG 

A més de la meva llicenciatura en Dret, vaig ampliar els meus coneixements acadèmics amb una llicenciatura en Criminologia. Aquesta formació em va permetre entendre millor els aspectes criminològics que sovint es relacionen amb els casos legals.

(2004-2006) – 

Escola de pràctica jurídica – CAP 

Durant el meu temps a l’Escola de Pràctica Jurídica, vaig adquirir habilitats pràctiques essencials per a l’exercici de la professió legal. Va ser un període crucial en la meva formació com a advocada.

(2010-2012) –

Màster en Dret immobiliari 

Per aprofundir en una àrea específica del dret, vaig completar amb èxit un Màster en Dret Immobiliari. Aquesta especialització em permet abordar qüestions legals relacionades amb béns immobles amb un coneixement profund i actualitzat.

2010 fins a l’actualitat – 

– Professora de jurídica

Com a professora de jurídica a CIS Formació, he compartit els meus coneixements i experiència amb altres estudiants i professionals. Aquesta tasca docent m’ha ajudat a mantenir-me actualitzada i aprofundir en el meu camp.

núm. 945, aicat 1697 

Agent de la Propietat Immobiliària

Amb la meva acreditació com a Agent de la Propietat Immobiliària, estic qualificada per oferir assessorament expert en qüestions relacionades amb transaccions immobiliàries, afegint una dimensió addicional als meus serveis legals.

Especialitzacions

(2006) –

Curs d’oratòria 

La meva formació en oratòria em permet comunicar-me de manera efectiva i persuasiva, una habilitat essencial per defensar amb èxit els meus clients als tribunals i altres àmbits legals.

(2006) – 

Dret de menors 

Amb coneixements especialitzats en Dret de Menors, estic preparada per defensar els drets i interessos dels més joves en el sistema legal, assegurant que rebin la representació adequada.

(2006) – 

violència de gènere 

Amb una formació especialitzada en Violència de Gènere, puc oferir assistència i suport a les víctimes d’aquesta problemàtica, garantint la seva seguretat i protecció legal.

(2006) –

Dret d’estrangeria 

L’àrea de Dret d’Estrangeria em permet abordar qüestions legals relacionades amb immigrants i la seva situació a Espanya. Això inclou visats, asil, i altres qüestions relacionades amb la immigració.

(2006)

Dret Laboral

L’especialització en Dret Laboral em permet representar els treballadors i les empreses en qüestions laborals, incloent-hi contractes, acomiadaments i conflictes laborals.

(2019) –

Curs de Dret Penitenciari 

L’especialització en Dret Penitenciari em permet abordar qüestions relacionades amb els drets i les qüestions legals dels reclusos. Aquesta formació em capacita per proporcionar assistència jurídica en aquest àmbit complex.

Acreditació Policia Nacional per la Docència

Amb l’acreditació de la Policia Nacional per a la docència, puc compartir els meus coneixements i experiència amb els futurs professionals de la llei, contribuint a la formació de nous experts en l’àmbit legal.

0

Clients satisfets

0

Honors & guardons

0

àrees de pràctica

0 %

percentatge d’exit

If you have any legal problem in you life…

caCatalan